Hoe werkt het?


Er zijn momenten in het leven die extra aandacht verdienen, zoals een huwelijk, geboorte of jubileum. Niets mooiers dan juist op zo’n moment een persoonlijk cadeau te geven.

In mijn illustraties leg ik grote en kleine momenten vast. In de Memory Walls teken ik een wand vol dierbare herinneringen, in eenvoudige, zwarte lijnen. In de interieur illustraties probeer ik bijzondere herinneringen van een bepaalde ruimte vast te leggen en in mijn Mini illustraties draait het vooral om de ontvanger, omringd met betekenisvolle elementen. Door aandacht te geven aan kleine details worden het zeer persoonlijke illustraties, een waar cadeau voor het leven.


Stap 1 - vertellen

Het begint met een oriënterend telefonisch gesprek. We spreken door wat de aanleiding voor de  illustratie is.  Wat zijn belangrijke momenten of objecten die je wilt laten tekenen. Het zijn de kleine dingen die het persoonlijk maken, dus denk vooral ook aan wat typerend is voor de ontvanger.


Stap 2 - schetsen

In overleg ontvang ik foto’s van objecten en momenten voor de illustratie. Hiermee maak ik een eerste schets. Na overleg en goedkeuring werk ik deze verder uit tot de uiteindelijke illustratie.


Stap 3 - tekenen

Ik teken met eenvoudige zwarte lijnen, waardoor een herkenbaar beeld ontstaat. Liefst met humor, dus ja, inderdaad, die eeuwige slobbertrui of dat stiekeme kaasbroodje komt terug.


Stap 4 - klaar om cadeau te geven

De illustratie wordt ingelijst met passe-partout en feestelijk ingepakt. Klaar om iemand mee te verrassen!

Ophalen of verzenden gaat in overleg.


Kosten:

-  Memory Wall
op A4 formaat € 380

- Memory Wall op A5 formaat € 190

- Interieur illustratie op A4 formaat vanaf € 380

- Mini illustratie op A6 formaat  € 100

- Kleurplaten in opdracht vanaf € 200

Genoemde bedragen zijn inclusief houten lijst (zwart) met passe-partout (en inclusief btw).