Over mijGeïnspireerd door kunst en het verleden maak ik, Martine Lambrechtsen, persoonlijke illustraties die stilstaan bij de bijzondere momenten van het leven.

Mijn stijl kenmerkt zich door eenvoudige, zwarte lijnen, waarmee ik details treffend probeer weer te geven. Mijn illustraties zijn met de handgemaakt en dus allemaal one of a kind.

Als kunsthistoricus en specialist op het gebied van Oude Meester schilderijen werkte ik jarenlang bij Sotheby’s. De Oude Meesters en de rijke interieurs van het verleden vormen een belangrijke inspiratiebron voor mijn illustraties.

Ik werk in verschillende thema’s. Zo maak ik Memory Walls, illustraties van een wand vol dierbare herinneringen, interieur illustraties en mijn zogenaamde Mini’s, kleine gestileerde portretjes, omringd met betekenisvolle objecten. Daarnaast maak ik op verzoek ook andere illustraties.

Wil je ook een bijzondere gebeurtenis vastleggen in een Memory Wall, wil je je interieur laten illustreren, een Mini cadeau geven of heb je een andere specifieke wens? Laat het me weten en ik vertel je er graag meer over!